(FOTO) ‘DOBRO JE ISTRA NA NJEGA UTJECALA’ Ella se pohvalila Charlesovim gubitkom kilograma: ‘Sad izgleda i mlađe’

Foto: Instagram

Osim što putem društvenih mreža daje uvid u svakodnevicu čiji su glavni akteri njezine kćerkice – trogodišnja Balie Dee i jednoipolgodišnja Lumi Wren, 30-godišnja influencerica Ella Dvornik putem Instagrama i Facebooka pratitelje nerijetko obavještava i o procesu gubitka kilograma te treninzima kojima se ona i suprug, britanski poduzetnik Charles Pearce bave već neko vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

Pa se tako Ella sada, nakon što je otkrila svoje rezultate redovnih treninga i pravilne prehrane, pohvalila i Charlesovim. Influencerica je s obožavateljima podijelila Fotografiju supruga na kojoj se može vidjeti kako je Charles poprilično ˝stesao˝ liniju. ˝Parovi koji treniraju zajedno su umorni zajedno. Ne, ali fakat, suprug mi je sedam kilograma lakši˝, otkrila je influencerica ispod fotografije koja je ubrzo privukla veliku pažnju njezinih obožavatelja.


˝Lijepo je to skinuo˝, ˝dobro je Istra na njega utjecala! Vidiš, kad je čovjek sretan, onda se i trudi˝, ˝oboje izgledate top˝, ˝izgleda i mlađe, odmah da ti kažem˝, samo su neki od brojnih komentara ispod Elline objave. Inače, kako je otkrila na društvenim mrežama, Ella i Charles već neko vrijeme treniraju uz pomoć privatne trenerice, a rezultati na supružnicima su i više nego vidljivi.


Komentari