(FOTO) Djevojčica poslala Šprajcu pismo i poklon pa poručila: ‘Obožavam gledati RTL Direkt samo zbog jedne stvari’

Foto: Instagram

Zoran Šprajc svakako je jedno od zaštitnih lica RTL-a, a njegov RTL Direkt svakodnevno za male ekrane prikuje tisuće i tisuće gledatelja. Nije tajna da ovaj 53-godišnjak ima puno obožavatelja, ali pismo jedne od njih posebno ga je dirnulo.

Najbolji dokaz da Šprajca vole baš sve generacije je pismo osnovnoškolke Ane Lucije koja je svom idolu napisala simpatično pismo, ali i poslala zanimljiv poklon.

“Dragi Zoran Šprajc. Ja sam Ana Lucija i obožavam gledati RTL Direkt od ponedjeljka do srijede samo zbog tebe. Svi iz mojeg razreda gledaju RTL Direkt samo zbog tebe jer si uvijek spreman na šalu i zabavu. Voljela bih te upoznati, ali sumnjam da će se to ikad ostvariti”, započela je djevojčica u ime cijelog svog 6.c.

“Obožavam gledati RTL Direkt samo zbog jedne stvari. Pa zbog Štrumpfova! Vidjela sam da jako voliš Štrumpfove pa sam ti odlučila poslati par Štrumpfova. Ovo pismo ti šaljem u ime mene i mojih najdražih prijatelja iz mojeg 6.c. razreda. Voljela bih da ovo pismo dođe do tebe i da ga pročitaš u RTL Direktu”, poručila je djevojčica.

Zoran Šprajc odmah se pohvalio svojim pratiteljima na društvenim mrežama gdje je objavio sliku poklona – Ana Lucija mu je poklonila tri figurice Štrumpfova.

“Još jedan običan dan u uredu… Hvala Ana Luciji i 6.c koji nas vjerno prate i misle da smo toliko dobri da zaslužujemo vidjeti Štrumpfove pa su me evo njih trojica i dočekali na poslu”, napisao je u opisu fotografije na kojoj ponosno pokazuje poklon.

Ubrzo su uslijedili i komentari na ovu simpatičnu objavu. “Mogu li ti i ja poslati? Molim te, ja te isto obožavam gledati. I ja i moj tata”, napisala mu je tako još jedna mlada obožavateljica, dok je jedna pratiteljica poručila kako bi djeca u vrijeme Direkta – trebala spavati.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Komentari