(FOTO) Dino Jelusić pokazao tko ga je sve zvao nakon što je postao član Whitesnakea, mogli biste se iznenaditi!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Domaći pjevač, 29-godišnji Dino Jelusić pokazao je kako izgleda njegov popis poziva na WhatsAppu nakon što je u utorak objavljeno da je postao član Whitesnakea.

Joe Lynn Turner, nekadašnji član Deep Purplea, zatim nizozemski roker Arjen Lucassen, a onda i David Coverdale, osnivač Whitesnakea, ljudi su s kojima ovih dana redovito komunicira mladi Jelusić.

“Moj whapp danas”, napisao je ponosni Dino uz screenshot velikih imena s glazbene scene te dodao emotikon srca.

Podsjetimo, Whitesnake su u utorak objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član upravo Hrvat Dino Jelusić.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti”, izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake, a oglasio se i Dino.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena.  Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je Dino nakon što je objavljena vijest o njegovom uspjehu.

Podsjećamo, Dino je u srpnju 2019. na Šalati sa svojim bendom Animal Drive nastupao kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je gitarist Joel Hoekstra, koji s Dinom svira u Trans Siberian Orchestra.

Foto: Instagram Screenshot

Komentari