FOTO DETALJI ROĐENDANA GODINE Severina se rasplesala u haljini koja mami poglede, Haris Džinović doveo atmosferu do usijanja

Screenshot Instagram

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda u Hrvatskoj, ali i regiji u velikom stilu je proslavila 50. rođendan. Severina je zabavu organizirala u zagrebačkom klubu Mint pod nazivom “Od sumraka do zore”, a sudeći po Instagram objavama mnogobrojnih gostiju, tako je i bilo.

“Mislim da će večeras biti baš lipo i da ću uživati. To su nekako moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, ionako mislim da sam bogata”, izjavila je Severina za Dnevnik Nove TV pri dolasku na proslavu.

Među 250 gostiju, bili su brojni pjevači i glumci. Samo neki od njih su Haris Džinović, Petar Grašo i Hana Huljić, Sandi Cenov, Ana Bekuta, Joško Čagalj Jole, Marko Tolja, Matija  Vujica, Matija Cvek, Tarik i  Lejla Filipović, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi.

Screenshot Instagram

Klub je bio glamurozno uređen, a za uzavrelu atmosferu pobrinuli su se upravo gosti. Tako su na pozornicu stali različiti izvođači. Severini je prvi zapjevao Marko Tolja, a ona je rođendanski ples otplesala s dugogodišnjim prijateljem Nenadom Korkutom.

Screenshot Instagram

Pjevao je i Matija Cvek, Ana Bekuta i Haris Džinović.

Screenshot Instagram

Na Harisove hitove Severina je zaplesala u društvu kolege Sandija Cenova.

Screenshot Instagram

Na pozornicu se u jednom trenutku popela i sama Severina te je zapjevala sa Sašom Matićem s kojim ima veliki hit “More tuge”.

Screenshot Instagram

Djelić atmosfere podjelila je i glumica Ana Begić Tahiri.

Screenshot Instagram

Na rođendanskoj proslavi bila je i Severinina mama Ana.

Screenshot Instagram

Tijekom zabave pjevačica je promjenila dvije haljine. Prvo je nosila dugu tamno plavu haljinu brenda Balenciaga, a zatim kratku bež s istaknutim dekolteom. Na pitanje novinara što je poželjeza ra rođendan, Severina je kratko odgovorila:

“Do stote ima vrimena, svašta ćemo radit’. Je, je, imam dosta želja, kakav je to čovjek bez želja, ja ih imam stvarno puno”.


Komentari