(FOTO) DANIJELA DVORNIK RASPLAKALA FANOVE: Objavila obiteljski portret s Dinom: ‘Tužno, ali predivno’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

“Kralj funka” napustio nas je prije gotovo 13 godina, a njegove pjesme i stihovi ne blijede. Dinu Dvornika publika pamti kao velikog perfekcionista kada je glazba u pitanju, ali i veseljaka. Gotovo i da nema zabave na kojoj ne zasvira barem jedna “”Afrika”, “Hipnotiziran” ili “Jače manijače”.

Često ga se sjete Danijela i Ella koje s pratiteljima na društvenim mrežama podijele emotivne uspomene. Nostalgija je ovih dana posebno ulovila Danijelu, pa je na svom Instagram profilu objavila portret na kojem se nalazi Dino, Ella i njezina djeca Balie i Lumi Vren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

 “Tako nekako bi bilo. Kad ne može ,može”, napisala je Danijela i ganula brojne pratitelje.

Genijalno. Joj kako bi on guštao”, komentirao je fotografiju Dinin kolega, Tony Cetinski.

“Dino je tu s njima svaki dan samo ga mi ne vidimo, “Predobro bi bilo”, “Tužno, ali predivno”, “Ovo je sve”, “Dino naš dobri, baš fali”, “Baš me dirnulo”, “Da se naježiš”, samo su neki od komentara pratitelja.

Prije nekoliko mjeseci, Danijela je podijelila fotografiju iz mladosti kada su Dino i ona tek započinjali zajednički život, a završili su na naslovnici tada poznatog časopisa “Nada”. Par se vjenčao 1989. godine, a ubrzo je došla i Ella. Dvornikovi su 2006. godine odlučili napraviti reality emisiju po uzoru na britanske zvijezde Osbournove zvan “Dvornikovi”. Show se emitirao dvije sezone i postigao značajan uspjeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Komentari