(FOTO) Damir Kedžo i Sandi Cenov pokazali velike tetovaže! Evo tko se još od glazbenika odazvao na cijepljenje

Foto: Pixsell

U subotu, 8. svibnja je započelo cijepljenje profesionalnih glazbenika i umjetnika u Hrvatskom glazbenom zavodu, a odazvala su se poznata lica poput Damira Kedže, Sandija Cenova i Damira Urbana.

Na cijepljenju je prisustvovala ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek koja je kazala da danas cijepljeno između 300 i 350 osoba te da Glazbeni zavod dobro funkcionira kao punkt.

“Iduću rundu, koja bi trebala bit sljedeći tjedan, ponovit ćemo ovdje, kad će biti veći broj glumaca, a potom ćemo dalje vidjeti u kojem ćemo prostoru to organizirati”, kazala je.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak kazao je da cijepljenje u Hrvatskoj dobro napreduje, te da se, ako budu dovoljno  cijepljenja, razmišlja o organiziranju velikih i masovnih događaja na koji mogu doći osobe koje su cijepljene ili koje su testirane.

“To još nije sutra i prekosutra, ali o tome se razgovara, kazao je i dodao da će sve mjere ostati na snazi i neće se ništa mijenjati sljedećih nekoliko tjedana. S većim brojem cijepljenih i dolaskom toplijeg vremena nadamo se da ćemo moći govorit o popuštanju mjera i organiziranju većih susreta”, kazao je i dodaje da se radi na edukacije i snažnoj medijskoj kampanji po pitanju cijepljenja.

Ministrica kulture i medija Obuljen Koržinek je izrazila nadu da će zahvaljujući cijepljenju tijekom ljeta biti moguće organizirati događanja s puno većim broj sudionika nego lani kad su bila ograničena na 1000 ljudi.

“Oni su dugo bez primanja pa time pokazujemo svoju privrženost njima i dajemo osobnu podršku da se ta industrija ponovo pokrene”, osvrnula se na položaj umjetnika Obuljen Koržinek.

Prilikom cijepljenja, Sandi Cenov je pokazao veliku tetovažu na ruci.

Sandi Cenov Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Pobornik tetovaža je i pjevač Damir Kedžo koji je na svom Instagram profilu otkrio kako se cijepio cjepivom Johnson & Johnson.

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Cijepljenju se odazvao i glazbenik Damir Urban.

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL


Komentari