(FOTO) Da se naježiš: Nikad emotivnija poruka Bad Blue Boysa

KND Bad Blue Boys

U susretu 29. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Dinama svladali Cibaliju s 2-0 (0-0) i povećali svoju prednost na ljestvici.

Dinamo je napravio veliki korak ka naslovu prvaka teško izborenom pobjedom u završnici dvoboja kod “fenjeraša” Cibalije s 2-0.

Utakmicu je obilježila tučnjava među igračima koje je, na koncu, morala razdvajati interventna policija. Naime, napadnut je nogometaš Dinama, vratar Dominik Livaković koji se netom prije zauzeo za Soudanija kojeg su, kako u Dinamu tvrde, vrijeđali rasističkim povicima.

Sve ovo, nažalost, zasjenilo je koreografiju Bad Blue Boysa koji su s tribina uputili snažnu i emotivnu poruku.

“Kao djeca zavoljeli smo te, a da nismo ni znali zašto… s vremenom stvorili smo vezu s tvojim imenom, grbom i tradicijom. Sad kad nas razdvajaju od tebe volimo te više nego ikad!”, poručili su Boysi.

KND Bad Blue Boys

S drugom porukom bili su kratki i jasni.

“Koga nema bez njega se može i hoće, tko te voli s nama u kop doć’ će”

Podsjetimo, Dinamovi navijači već neko vrijeme sprovode akcije koje bi trebale zaustaviti sumnjivu i nasilnu privatizaciju Dinama o kojoj se sve više priča.

Što misle o ovakvom načinu privatizacije zagrebačkog kluba Boysi su pokazali nedavnim prosvjedom koji je okupio brojne navijače unatoč lošem vremenu.

(FOTO) Boysi zapalili ulice Zagreba: Pogledajte kako je izgledao veliki marš i što su poručili Mamiću i Upravi

Također su se okupili oko novoosnovane udruge “Dinamo to smo mi” koju će činiti svi navijači i članovi Dinama s ciljem da se klub, nakon dugogodišnje i mučne borbe, vrati navijačima.

‘Dinamo to smo mi’: Podržite novu akciju za spas Dinama!

 


Komentari