(FOTO) Čiji geni su prevladali? Maja Šuput otkrila na koga više sliči mali Bloom

Foto: Instagram

Trudnoća Maje Šuput (41) bio je, nesumnjivo, jedan od najpraćenijih događaja u showbizz svijetu, a pjevačica ne skriva da uživa u ulozi majke. Gotovo svaki dan pratitelje oduševljava objavama na svom Instagram profilu.

Od Majina poroda prošlo je mjesec dana, a ona pažljivo zabilježava svaki trenutak sa sinčićem Bloomom, od prvog susreta u bolnici, prvog zagrljaja, pa sve do šetnje zagrebačkim ulicama. Pjevačica se nedavno pohvalila i kako je maleni imao prvi sistematski pregled i da nije pustio ni jednu suzu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Ovoga puta podijelila je rezultate algoritma koji otkriva na koga više sliči mali Bloom.  U algoritam je stavila jedno svoju fotografiju (retuširanu) i fotografiju novopečenog tate Nenada Tatarinova.

Screenshot

Kako bi alogritam uspješno izračunao rezultat, stavila je i fotografiju sina koju je zamaglila. Program je napravio usporedbu crta lica, nosa i očiju, a iz rezultata je očito da Majini geni prevladavaju. Podudarnost crta lica je 54 posto, očiju 59 posto i nosa 60 posto.

Podsjetimo, najviše prašine diglo se oko imena dječaka, a pjevačica je svima objasnila tada zašto baš Bloom.

“Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava – zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. Na kraju treba dodati i to da bloom osim cvijeća, označava i čelik”, napisala je na Instagramu kako bi stala na kraj pričama o imenu svojeg sina.


Komentari