(FOTO) CIGI JU IZVRIJEĐAO ZBOG KILA, ALI ONA SE NE ŽIVCIRA! Lana Jurčević iznenadila outfitom u kojem je stigla na crveni tepih

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Domaća pjevačica, 36-godišnja Lana Jurčević, ovih se dana našla u središtu “skandala”. Nedavno se pojavila na dodjeli Porina, a za tu je priliku odjenula usku zelenu haljinu – i našla se na “meti” Nevena Ciganovića i Lidije Bačić. Prokomentirali su kako je dobila nekoliko kilograma.

“Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro”, rekao je Ciganović. “Možda koja kilica više pa… Ne znam”, prokomentirala je Lidija Bačić.

Oglasila se i Lana i rekla kako je ‘dobila’ četiri kilograma, ali je to ni najmanje ne dira.

“Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila… Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više… Uostalom što znači više”, kaže Jurčević.

Tako je u srijedu navečer šrošetala crvenim tepihom na ovogodišnjem izdanju “Story Hall of Fame” i iznenadila outfitom. Odjenula je usku žutu haljinu koja je u prvi plan stavila njezino bujno poprsje, a fanovi su “poludjeli”.

“Ne zamaraj se zlim jezicima, rasturaš”, pisali su joj pratitelji aludirajući na kritike o kilaži.

Inače, pored niza komplimenata, brojni pratitelji su se osvrnuli i na kritike na Laninu figuru od strane Lidije i Cigija. Među njima je bila i Lucija Lugomer.

“Ne vjerujem. Posebno mi je tužno kada žena ženi dijeli takve komentare. Pratila sam tvoje storije tijekom večere i baš se vidjelo koliko si sjajila, koliko si se dobro osjećala i zabavila. Pametna, sposobna, hrabra i svoja”, napisala joj je Lucija.

“Ne oprašta ti se ta neka kila koju valjda samo stručno oko Nevena Ciganovića vidi. Mislim, tako su nebitni njihovi komentari, ali produkcija RTL-a se mora zaista zapitati kakvu poruku šalje van s takvim plitkim komentarima na račun izgleda javnih osoba, kako to utječe na mlade žene (i muškarce) i je li to u skladu s onim što propagiraju van ovog formata emisije! Ti si tako prekrasna, uopće mi nije bilo jasno što pričaju!”, komentirala je jedna pratiteljica.

“Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati četiri kile više? Sram me bilo kako sam se usudila. Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više. Uostalom što znači više?”, osvrnula se tada Lana.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

 

Komentari