(FOTO) ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA! Franka Batelić otkrila sretnu vijest: ‘Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić’

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram)

Pjevačica Franka Batelić na svom Instagram profilu objavila je sretnu vijest. Naime, u obitelj Batelić-Ćorluka stiže drugo dijete.

“Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha” napisala je Franka u objavi.

Ubrzo je uslijedila lavina čestitki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, Franka i nogometaš Vedran Ćoruka, nakon šest godina veze, sudbonosno ‘da’ izrekli su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. U braku su dobili dvogodišnjeg sina Viktora.

Inače, Franka ne skriva da su joj majčinski dani najljepši.

“Majčinstvo je nešto najljepše, ali i najodgovornije. Uloga majke me promijenila, priznajem, nabolje. Viktor je znatiželjan, veseo dječak za kojim neprestano treba trčati jer nikad nema mira. I vrlo slabo spava po noći. Sada mi je jasno što su mislile prijateljice koje su mi rekle ‘naspavaj se prije nego rodiš'”, izjavila je jednom prilikom za IN Magazin.


Komentari