(FOTO) BORI LI SE SVAKA MAMA S OVIM? Bivša Feminnemka otkrila ‘veliku tajnu’ zbog koje izgleda ovako

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pjevačica Ivana Marić na svom je Instagramu objavila fotografiju koja bi mogla nasmijati svaku majku. U objavi gdje na licu ima dječje stopalo, bivša je Feminnemka napisala: “U čemu je tajna vaše ljepote? Pa čujte, redovne masaže lica, maske i akupunktura! Dobro jutro narode”.

U kometarima su se odmah javile Bojana Gregorić Vejzović i Marijana Mikulić koje dobro znaju kako se je to buditi uz malu djecu. Marijana Mikulić, poznata po svojim urnebesnim ulogama u domaćim sapunicama, usput je pohvalila i Ivaninu posteljinu.

Kako Ivana Marić uživa, na svojim društvenim mrežama pokazuje svakog dana. Ne nedostaje tu smijeha, lijepih trenutaka ni svakojakih uspomena. Čini se kako je razdoblje kada je bila članica popularne hrvatske girl pop grupe Feminnem daleko iza nje. Iako cure više ne postoje u ‘jednom komadu’ kao ženski sastav koji je žario i palio regijom, njihove se pjesme još uvijek rado slušaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric)

Podsjećamo, Feminnem je bila ženska pop i dance grupa koju su činile Pamela Ramljak, Neda Parmać i Ivana Marić, nakon čijeg se odlaska izmijenilo dosta njih. Osim po svjetski urbanoj glazbi i tome da djevojke same pišu svoje pjesme, ova grupa je bila poznata i po čestim izmjenama članica. Izdale su tri albuma i dva puta su bile na Eurosongu.

Davne 2004. godine Hrvatskog Idola, Pamela, Neda i Ivana Marić – koje su dogurale do same završnice, osnovale su grupu Feminnem i objavile hit singl “Volim te, mrzim te”. Ove tri šarmantne plavuše brzo su osvojile simpatije publike i nakon raspada grupe Divas postale vodeći hrvatski ženski bend.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Već 2005. godine s pjesmom “Call Me” predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu i osvojile 14. mjesto u finalu. To je bio 3. najbolji rezultat Bosne i Hercegovine do tad. U prosincu 2005. su izdale svoj prvi album Feminnem Show, koji je dobio ime po emisiji koju su dobile na BHT-u. 2006. su nastupale na HRF-u sa pjesmom “Reci nešto, al’ ne šuti više”. 2007. su se prijavile na Doru sa pjesmom “Navika” i osvojile 9. mjesto. Krajem godine, Ivana je odlučila napustiti Feminnem i započeti samostalnu karijeru. Neda i Pamela su krenule u potragu za trećom članicom, održale su i audiciju za odabir pojačanja u timu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric)

Uz pomoć Ante Viljca, Maje Šuput i Branimira Mihaljevića izabrale novu članicu – Nikol Bulat. Snimile su novi singl “Chanel 5” s kojim su nastupale na HRF-u gdje dobivaju nagradu za najviše glasova putem interneta. 2009.-te se opet prijavljuju na Doru sa pjesmom “Poljupci u boji” i osvajaju 3. mjesto s najvećim brojem bodova žirija.

Na ljeto 2009. opet odlaze na HRF sa pjesmom “Oye, Oye, Oye” koju su snimile zajedno sa španjolskim pjevačem Alexom Mangom. Unatoč tim uspjesima, Nikol se nije uklopila u Feminnem te je krajem ljeta 2009. nakon brojnih svađa i nesuglasica s kolegicama napustila grupu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric)

Neda i Pamela su pronašle novu članicu Niku Antolos koja je svoju karijeru započela 2009. u TV-showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu. Izdaju singl “Sve što ostaje” koji postaje hit. 2010. se po treći put pojavljuju na Dori, ovaj put sa pjesmom “Lako je sve”. Nakon osvojenog 4. mjesta polufinalu, ugasle su nade za pobjedu, ali naprotiv, Feminnemke u finalu osvajaju maksimalan broj žirija i televotinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric)

Nakon Dore izdaju svoj drugi album pod nazivom Lako je sve. U svibnju odlaze na Pjesmu Eurovizije 2010. i u polufinalu osvajaju 13. mjesto sa 33 boda, s kojima se nisu mogle plasirati u finale. Nakon Eurovizije izdaju svoj treći album Easy to See koji sadrži pjesme s albuma Lako je sve samo na engleskom jeziku i pjesmom Mil Amantes na španjolskom. Također nastupaju na Pjesmi Mediterana u Budvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Kasnije izdaju singl Baš mi je dobro s kojim na stupaju na CMC-vom Festivalu u Vodicama. 5. travnja 2011. je na internet procurio njihov novi singl pod imenom “Sve što ti nisam znala dati”. U sudenom 2011. obajvljuju singl “Subota bez tebe” na kojem se surađivale sa Antonijom Šolom i Branimirom Mihaljevićem. U veljači 2012. su članice sastava u emisiji Glazbeni Show Dalibora Petka potvrdile da su se razišle u prijateljskim odnosima.


Komentari