(FOTO) Blanka Vlašić pokazala ogromnu terasu svog stana: ‘Zahvalna sam što se svaki dan budim uz ovakav pogled’

Blanka Vlašić (Foto: Instagram)

Naša bivša atletičarka Blanka Vlašić (38) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pokazala svoju ogromnu terasu splitskog stana.

“Zahvalna sam što se svaki dan budim uz ovakav pogled”, napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira naslonjena na ogradu terase i gleda prema moru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Na drugoj fotografiji pokazala je kako trenira. “Moja jutarnja rutina. Zanemarite cijev, terasa je u radovima”, napisala je.

Blanka je jedva dočekala vježbanje na balkonu pa je u videu iz prošlog mjeseca napisala: “Došlo je ono doba godine u kojem opet konačno mogu vježbati na svom balkonu!” Pritom je pratiteljima napomenula da ne zaborave zaštitni faktor.

U nedavnom intervjuu Blanka je priznala da u posljednje vrijeme razmišlja o zasnivanju obitelji. “Nisam to osjećala prije 10 ili 20 godina. Tada sam bila fokusirana na sport, ali kad imate 30 ili 35 godina, shvatite da su sva ta postignuća sjajna – medalje i slava su nevjerojatni, ali to nije smisao života ako mene pitate. Mislim da je smisao kada s nekim možeš ostarjeti”, rekla je za Jutarnji.

Komentari