(FOTO) BIZARNO! Krenuo raditi palačinke pa naletio na ‘krvavo’ jaje! Znate li o čemu se radi?

Foto: Reddit

˝Krenuo raditi palačinke, razbio prvo jaje i bjelanjak je bio crvene boje. Znate li o čemu se radi˝, upitao je zbunjeni korisnik hrvatskog Reddita kojeg je dočekao nesvakidašnji prizor nakon što je razbio kokošje jaje. Inače prozirni bjelanjak, kao što se može vidjeti i na fotografiji, u ovom je slučaju bio crvene, ‘krvave’ boje, a u komentarima ispod fotografije ubrzo su krenula urnebesna nagađanja o čemu bi mogla biti riječ.

Foto: Reddit

˝Bjelanjak = Crvenjak˝, ˝sutra će ti palačinke imati PMS˝, ˝urok˝, ˝menstruacija˝, samo su neki od komentara onih koji su se zabavili nagađajući kako je bjelanjak postao ‘krvav’. Jedan od korisnika čak je napisao i kako on, da se našao na njegovom mjestu, jaja ne bi jeo sljedećih nekoliko godina.

No, što se zaista dogodilo ovom jajetu pa je bjelanjak postao ‘krvav’? Prema znanstvenicima, crvena boja u bjelanjku može se pojaviti iz dva razloga. Prvi je parazitska bakterija koja živi u debelom crijevu kokoši, koja je izazvala upalu jajovoda, a drugi razlog je hranjenje nesilica zabranjenom hranom. U svakom slučaju, ono što je sigurno, ovakva jaja nikako ne biste smjeli jesti!

Komentari