(FOTO) ‘BITNA K’O SUHI LIST U JESEN’: Danijela na račun izgleda dobila razne komentare: ‘ Vidi se ima malo viška kilica!’

Foto: Instagram

Prije nekoliko dana Danijela Dvornik (54) vratila se iz Zagreba na otok Brač na kojem će ostati živjeti i završavati radove na obnovi obiteljske kuće u Sutivanu.

Na Braču se kaže namjerava vratiti starim navikama – trčanju i vježbanju, a također je rekla kako u teretanu nije otišla godinu dana. Sudeći po fotografijama s Instagrama na kojima Danijela pozira u prirodi pod punom planinarskom spremom, svoje je obećanje i održala.

No kao što to uvijek biva, u moru pohvala bilo je i onih pratiteljica koje su kritizirale njezinu liniju i kilograme.

I pohvala i kritika

Foto: Instagram

Vidi se ima malo viška kilica“, napisala je pratiteljica i nije se dobro provela. Preplavio ju je val negativnih reakcija.

Strašno…. kakav komentar?!?! Žena izgleda top?? Zar bi trebala bit rahitična????”, samo je jedan od komentara kojima su ostali pratitelji zasuli gospođu te su joj preporučili da ubuduće malo razmisli prije nego što počne pisati.

Danijela je, s druge strane, na ovu kritiku odreagirala kao prava dama.

Foto: Instagram

“Ma uvijek ima viška, ali nisam manekenka. Uostalom, najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više-manje… Nebitno je”, uglađeno je napisala ne ostavivši prostora za daljnje prepucavanje.

Podsjetimo, Danijela je oduvijek bila iskrena o svojoj borbi s kilogramima. Sa 65 kilograma koliko je težila u mladosti, Danijela je malo po malo došla do 80, a u fazi snimanja “Dvornikovih” dogurala je do 89 kilograma. Začarani krug dijeta odlučila je 2010. razbiti drastičnom promjenom prehrane.

Foto: Instagram


Komentari