(FOTO) Bez grudnjaka i u kućnom ogrtaču! Maja Šuput ukrala svu pažnju u HRT-ovoj emisiji

Screenshot Instagram

Jedna na najpoznatijih voditeljica na HRT-u Daniela Trbović u svojoj zabavnoj emisiji “5.com s Danielom”, ovoga petka 29. siječnja s početkom u 22.10 sati ,na Prvom Programu Hrvatske televizije u gostit će dvije totalno suprotne, no poznate ličnosti o kojima se ove godine itekako priča.

24-godišnja Larrisa Kalaus jedna je od Kraljica šoka, odnosno članica ženske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na Europskom prvenstvu krajem 2020, a u Danielinoj emisiji gledatelji će doznati brojne zanimljivosti o ovoj mladoj rukometašici.

Foto: Renato Branđolica/HRT

Imat ćete priliku doznati kakva je Larissa pjevača, a  ispričat će i nešto više o spektakularnom dočeku u rodnom gradu, kao i sestri blizanki Dori.

U ovom zabavnom showu saznat ćemo i kakva je sportašica najpoznatija trudnica u Hrvata, Maja Šuput, te kakve veze imaju pjevačica i pečeno janje, kao i zašto je 56 dana nastupala sjedeći.

Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT

Maja je govorila i o poslovnim planovima, a opjevala je i svoja dva velika hita  ‘Čista petica’ i ‘Ne lomi mi srce’.

Ipak,  pažnju je ukrala njezina zanimljiva modna kombinacija. Iako još nije potvrđeno, možemo naslutiti da ju je odijevao Marko Grubnić. U dugoj roza haljini, pjevačica je naglasila svoj trudnički trbuščić. Sudeći po fotografijama, čini se da je zaboravila odjenuti grudnjak, a ogrnula se kućnim ogrtačem s perjem.


Komentari