(FOTO) Baš u njegovom stilu! Marko Grubnić otkrio gdje i kako provodi Uskrs

Photo: Instagram

Modni stilist Marko Grubnić ne krije da voli luksuz. Skupocjene krpice i boravak u poznatim hotelima, njegova su svakodnevnica.  37-godišnjak je pratiteljima na Instagramu otkrio kako je i Uskrs dočekao baš u svom stilu. Naime, blagdansko razdoblje, Grubnić provodi u jednoj vili u Istri iz koje se već ranije javljao.

Nasmijan u rozom držeći uskrsne dekoracije stilist je kratko poručio kako se osjeća.

“Blagoslovljeno jutro”, napisao je uz fotografiju, a komplimenata nije nedostajalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Grubnić je nedavno Za 24 sata je otkrio kako svoj dan ne može započeti bez mobitela, doručka i teretane. Svako jutro se budi u šest ujutro te se zahvali Bogu što se probudio, kao i na novom danu.

“Prakticiram zahvalnost svakodnevno. Mislim da je to jako važno. Nikada se ne bavim se drugim ljudima, njihovim životima, ni ružnim pričama. Fokusiran sam isključivo na sebe i svoje ciljeve”, kazao je Grubnić.

Priznaje i da vjeruje u Zakon privlačnosti te da si sami kreiramo život kakav želimo. Ističe da moramo biti ustrajni da sami napravimo pozitivan pomak.  Zdrave navike i fokus na ono pozitivno su najbitniji.

“Živim tako već dugo i ja sam živi dokaz da Zakon privlačenja funkcionira. Moram priznati kako se osjećam potpuno ostvareno u svojem životu, i privatno i poslovno, zaista. Zahvaljujući tome imam baš sve što želim i ne fali mi apsolutno ništa u životu, dapače beskrajno uživam u njemu”, objasnio je stilist, a sudeći po njegovom osmijehu kojeg gotovo nikad ne skida s lica, ima potpuno pravo.

Komentari