(FOTO) Barbara Kolar u nikad izazovnijem izdanju, fanovi oduševljeni: ‘U moru silikona napokon prirodni dekolte’

foto:Instagram

Uoči polufinalne epizode emisije Zvijezde pjevaju na Hrvatskoj radioteleviziji, voditeljica Barbara Kolar otkrila je pratiteljima na Instagramu što će odjenuti.

U uskoj dugoj crnoj haljini, voditeljica je ponovno privukla pozornost svojom vitkom linijom, no i istaknutim dekolteom. Modno se uskladila sa svojim kolegom, Duškom Ćurlićem, kojeg ćemo također gledati u crnom elegantnom odijelu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Kolar, kao da je znala da će upravo dekolte ukrasti svu pažnju, pratiteljima je poručila da obrate pozornost na nešto drugo.

“Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno “nestašna” haljina izboriti za svoj medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s “ponirućeg” dekoltea obratite pažnju na prelijepi nakit Irineje Cubele “Ginko”! 20h HTV1, doznajte finaliste i pripremite se za glasanje za tjedan dana!”, napisala je voditeljica u objavi.

Oduševljenih komentara nije nedostajalo, pa joj je jedan od pratitelja uputio sljedeće: “Ono što me dojmilo jače jest saznanje iz Vašeg intervjua – još ne vjerujem da je iza Vas pola stoljeća, nema šanse, ili ste Dorian Gray“.

“Nestašna je, ali u moru silikonskih dodataka napokon prirodni dekolte..ne možemo protiv prirode”, nadovezala se pratiteljica.

“Prekrasan ten!” još je jedan od komplimenata na račun izgleda voditeljice.

S druge strane, dio zabrinutih pratitelja se osvrnuo na liniju ove novinarke.

Uvijek lijepa, ali ipak nabaci koji kilogram”, “Divna, ali Barbara, jedite nešto“, napisali su neki.


Komentari