(FOTO) BARBARA KOLAR U KRIZI: ‘Nema šminke, nema češlja, nema filtera’

Foto: Instagram

Nakon odmora u Grčkoj, HRT-ova voditeljica, 51-godišnja Barbara Kolar nastavila je uživati u morskim radostima na Jadranu odakle se, između ostalog, prije nekoliko dana pohvalila i vitkom linijom zbog koje je zaradila mnoštvo komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

˝Sad si kao sirena˝, ˝prekrasna si Barbara˝, ˝jako si zgodna˝, bili su neki od komentara ispod fotografija na kojima je pozirala u kupaćem kostimu. A da ju ne krasi samo lijepa linija, Barbara je dokazala i posljednjom fotografijom na kojoj ponosno pozira bez trunke šminke.

˝Nema šminke, nema češlja, nema filtera. Bit će bolje˝, napisala je voditeljica uz fotografiju koja, kako tvrdi, definira krizu, a na kojoj u prirodnom izdanju pozira u crnoj haljini i zlatnom nakitu.

Foto: Instagram

Inače, ovo nije prvi put da Barbara s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli fotografije koje ju prikazuju u najprirodnijem izdanju. Tako je nedavno svoju ˝neukroćenu˝ frizuru prozvala ˝morskom nepočešljanošću˝, a obožavatelji su se i onda složili kako joj takav izgled najbolje pristaje.

Komentari