(FOTO) BARBARA KOLAR U IZDANJU KOJE MAMI UZDAHE: Sve oči bile su uprte u nju!

foto:Instagram

Popularna televizijska voditeljica Barbara Kolar (51) blistala je na izložbi Jadrana Lazića. Naime, u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda otvorena je njegova putujuća izložba fotografija kojom je proslavio 50 godina karijere, a Kolar je bila voditeljica promocije.

U zelenoj haljini sa cvjetnim uzorkom, naglasila je uzak struk zlatnim remenom. Preplanuli ten i raspuštena kosa, dali su do znanja da je voditeljici odmor itekako godio, a cijelu kombinaciju podignula je jarkim crvenim ružem na usnama. Njezino modno izdanje oduševilo je brojne kolegice među kojima su se našle Karmela Vuković, Ivana Mišerić te Mirjana Mikulec.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Inače, voditeljica već neko vrijeme održava iznimno vitku liniju, a nije tajna da se s kilogramima borila godinama. Ipak, jednom je prilikom otkrila da ju loši komentari ne ostavljaju ravnodušnom.

“Devedeset posto članaka o meni objavljenih posljednjih mjeseci u naslovu ili prvoj rečenici ima riječi ‘nikad mršavija’. Čitajući to, ljudi zaključuju da sam luđakinja opsjednuta kilogramima koja se izgladnjuje do iznemoglosti, pa onda kreću komentari kako mi treba psihološka pomoć i kako šaljem krivu poruku mladim ženama. Da budem iskrena, ljetos sam imala nekoliko kilograma manje, ali to nije imalo veze s dijetom, nego s ovom stresnom godinom; neki su se propili, neki udebljali, a ja sam otkrila da se mogu živcirati toliko da izgubim apetit”, otkrila je krajem prošle godine za Slobodnu Dalmaciju.


Komentari