(FOTO) ANA GRUICA POKAZALA SAVRŠENU LINIJU: Pozirala u kupaćem, a pratitelji su ju usporedili sa slavnom seks bombom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić na svom Instagram profilu pohvalila se besprijekornom linijom. U smeđem bikiniju pokazala je savršene trbušnjake i vretenaste mišiće. Bez trunke šminke i mokre kose, 38-godišnjakinja je otkrila svoju prirodnu ljepotu.

Na račun izgleda dobila je niz komplimenata, a imuna nije ostala ni njezina kolegica Bojana Gregorić Vejzović. Neki su ju usporedili i sa slavnom glumicom Bo Derek koja je žarila i palila scenom u osamdesetima.

“Bo Derek”, “U svom elementu”, “Ljepotica”,”, dio je komentara Aninih pratitelja.

Inače, glumica već neko vrijeme promovira filozofiju “u zdravom tijelu – zdrav duh”. Trenira cijeli svoj život, a danas je i licencirana fitness trenerica. U nedavnom intervjuu za Story, otkrila je koliko pažnje pridaje prehrani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

 “Kad si sam i mlad lakše je vrtjeti svijet oko sebe. Prije sam puno više pazila na prehranu, bila u vojničkom režimu. Danas kad imam obitelj, sve je više podređeno njima i njihovim prohtjevima. Sve je usklađeno s vrtićem, s poslom, njihovim treninzima. Vrijeme samo za mene i supruga rezervirano je u večernjim satima kad Marat ode spavati, a mi potpuno završimo s radnim danom. Boran s pacijentima, ja s predstavama, i baš tada, kad bi trebalo zatvoriti usta, mi se volimo počastiti lijepom zajedničkom večerom. Obiteljsko zadovoljstvo u zamjenu za savršenu fit formu. Ne može se uvijek imati i novce i ovce”, priznala je Ana.


Komentari