(FOTO 18+) OTKRIO JE ALATKU! ‘Gospodin savršeni’ pozirao u tanašnim gaćicama pa pokazao previše

Photo: Instagram

Model Goran Jurenec ponosan je na svoje isklesano tijelo koje redovito voli pokazivati na društvenim mrežama. Obnaženog “Gospodina savršenog” Hrvatice i Hrvati imali su prilike gledati u zanimljivom reality showu gdje je tražio ljubav svog života, no pronašli smo fotografiju na kojoj je možda otkrio i više nego na Instagramu.

Naime, Gogi svoje portrete objavljuje i na Pinterestu, a na jednoj fotki pozirao je u pripijenim bijelim gaćama u kojima se poprilično nazire njegova muškost.

Ali ni to nije sve! Na drugoj fotografiji Goran nema ni gaće.

Podsjećamo, Jurenec je ponovno došao u fokus javnosti zbog prekida s Hanom Rodić, svojoj odabranicom iz showa. No, čini se da neće ostati u dobrim odnosima.

Njihova prepucavanja putem Instagrama zaintrigirala su fanove, poglavito jer se nisu “štedili”.

“Htio sam vezu prekinuti još prije godinu dana, ali onda se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni. Imali smo godinu punu svađa i velikih eskalacija”, otkrio je Jurenec pa dodao:

“Žao mi je samo što sam lagao Hani. Jednostavno joj nisam imao srca reći da volim drugu curu. Boli me srce što sam je povrijedio, ali ljubav je nešto za čime svi žudimo i nadam se da možete biti sretni zbog mene”.

Njegova nova srodna duša je vlogerica Claudia Lucia.

Provokativna kao i uvijek, Hana je već poruku uputila Gogijevoj sadšnjoj djevojci.

“Budi ona seksi bivša cura koju nova djevojka bivšeg dečka konstantno uhodi na društvenim mrežama”, napisala je Hana.


Komentari