Tradicionalno gledanje TV-a na Badnjak: Ovo su filmovi koji će vas ispratiti u Božić

Screenshot

Na poznatim televizijskim programima već od 20 sati nude se filmovi od kojih smo neke pregledali nebrojeno puta.

Badnjak je vrijeme kada provodimo vrijeme s našom obitelji. Pripremaju se kolači za Božić, kiti se božićno drvce a kada padne noć, prije ili poslije polnoćke sjednemo pred male ekrane i zajedno gledamo omiljene ili manje omiljene filmove.

Ponuda filmove uglavnom je iz godine u godinu ista, ali ništa od toga nije važno kao provođenje zajedničkog vremena. Vode se borbe oko daljinskog upravljača, a programi se izmijenjuju između svakih reklama.

Na poznatim televizijskim programima već od 20 sati nude se filmovi od kojih smo neke pregledali nebrojeno puta.

Na prvom programu HRT-a tako možete ponovo u 20:09 sati pogledati Ben Hura, priču o životu židovskog princa Jude Ben-Hura. Na RTL-u ćete u 20:10 moći pogledati već tradicionalni božićni film Sam u kući, koji ne treba posebno opisivati jer ga vjerojatno već znate napamet. U 20:05 na Novoj TV moći ćete gledati poznatu priču o Noi.

U 21:00 sati očekuje vas romantična komedija Ja u ljubav vjerujem s poznatim glumcima Julijom Roberts i Hugh Grantom na drugom programu HRT-a. U 22:15 na RTL-u će se emitirati Dozvola za male Fokere, već poznata komedija o odnosu Jacka Byrnesa i Grega Fockera, koja stalno nailaze na neke probleme.

Životnu priču Isusa Krista, možete pogledati na Novoj TV u 22:35 u filmu Božji sin, dok netom prije ponoći, u 23:56 možete pogledati film iz 40-ih Divan život.

 


Komentari