FATALNI TALIJAN STIŽE NA BALKAN: Nakon Eurosonga zaludio žene, a sad će pjevati u Beogradu

Foto: Instagram

Ovogodišnji pobjednik Eurosonga, talijanska grupa uskoro stiže u susjednu Srbiju, potvrdio je Kurir.rs, a sve je otkrio zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Upravo je incijativa koja je pokrenuta na društvenoj mreži “Tik Tok” da talijanski bend nastupa u Srbiji zaslužna za ostvarenje tog projekta, a svemu su pridonijele mlađe generacije vjernih obožavatelja.

Vesić je kontaktirao poznati bend sa molbom da održe koncert u Beogradu, na veselje mnogih.

Osim toga, Vesić  je naglasio kako pregovaranje s poznatim bendom oko potpisivanja ugovora i datuma kada će se održati koncert još uvijek traje, ali koncert bi se trebao održati na Beogradskom sajmu, u veljači/ožujku 2022. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Podsjetimo, talijanski pjevač Damiano David (22), glavni vokal grupe “Maneskin” koja je odnijela pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, zaludio je žene diljem svijeta svojim stasom i glasom.

Naime, rijetki su zaboravili njegov nastup u visokim potpeticama, a internet je “gorio” od reakcija i komentara na račun njegovog izgleda mjesecima nakon pobjede.

Valja napomenuti da su Talijani tada na pozornici izvedbom pjesme Zitti E Buoni, dobili najviše bodova od svih izvođača. Naime, čak ni stručni žiri iz Hrvatske nije ostao ravnodušan na energične Talijane, pa su im dali maksimalan broj bodova. Hrvatice također nisu bile “imune” na atraktivnog Talijana pa je bio glavna tema i u hrvatskim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)


Komentari