Fanovi urlaju! Dalibor Petko nasmijao pratitelje: ‘Grubnići 20 godina poslije’

FOTO: Instagram

Poznati voditelj Dalbor Petko na svojem Instagram profilu u posljednje vrijeme neprekidno dijeli fotografije urnebesnih transformacija koje brutalno nasmijavaju sve njegove fanove.

Petko je ranije sa svojom majkom kreirao transformaciju u kojoj su se oni pretvorili u planetarno popularne Kardashianke. 

Petko u kolovozu dijeli više sadržaja na kojem se nalazi i njegova majka Katica. 

“Vjerojatno ste primjetili da ovaj mjesec moje mame ima više nego ikad na instagramu. Vrijeme da vam otkrijem i koji je razlog za to. Naime, u kolovozu (23.) slavimo Katičin jubilarni 70. rođendan. Mnogi mi pišete zašto mami ne otvoriš instagram, a samo je jedan razlog -ona kaže da njoj instagram ne treba. (Ali joj je jako drago kad joj ostavljate komentare, pa joj svake nedjelje kad dođem u posjet, moram sve pročitati ?)
Zato sam odlučio da mjesec kolovoz bude Katičin mjesec na ovom instagramu, i očekujte malo više njezinih fotki i videa. Znam već sada da će biti puno oduševljenih. ?

E sad, ovu sliku sam stavio samo kako bih najavio NOVU ZAJEDNIČKU TRANSFORMACIJU. Da da. Snimili smo je isti dan kad i Kardashianke, i moram vam reći da za ovo jednostavno NISTE SPREMNI”, napisao je Dalibor u jednoj od svojih objava. Ono što je obećao je i ispunio, u subotu je objavio možda najsmješniju fotografiju dosad.

“Društvo jeste li spremni jer stižu… ‘GRUBNIĆI 20 GODINA KASNIJE’“, napisao je voditelj u opisu fotografije na kojoj on i mama rekreiraju fotografiju Marka Grubnića na kojoj Modni mačak pozira s majkom Brankom.


Komentari