DOMAĆA NOVINARKA NIŽE USPJEHE U MADRIDU: ‘Ponosan sam na tebe’, poručio joj Ciganović

Foto: Instagram

Novinarka i televizijska voditeljica, 37-godišnja Korčulanka, Fani Stipković na svom se Instagram profilu pohvalila novim poslovnim uspjehom u Madridu, te oduševila obožavatelje.

“Uzbuđena sam što ću biti voditeljica na vodećem međunarodnom događaju nogometne industrije na kojem će najbolji profesionalci biti priznati i nagrađeni. Vidimo se na dodjeli nagrada World Football Summit Awards u Wandi Metropolitano”, napisala je Fani ushićeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Čestitkama su se pridružili mnogi slavni, kolegica voditeljica Ecija Ivušić, pr-ovac Davor Grgin, a posebno se istaknuo komentar Nevena Ciganovića koji je napisao da je “ponosan na nju”.

“Tako sam sretna zbog tebe, anđele”, “čestitam sestro”, “najbolja si”, samo su neki od komentara na ovu sretnu vijest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Podsjetimo, Stipković je u ožujku ove godine obilježila deset godina od kad se preselila u Madrid koji danas naziva drugim domom. U medijima je više puta izjavila da je Španjolska prirasla njenom srcu, a zadnjih godina se u potpunosti posvetila sportskom novinarstvu.

Voditeljica je postala dio IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFA-inog blagoslova, gdje je 2019. postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Komentari