Fani Stipković ljubi legendarnog nogometaša? Zajedno su proveli blagdane, a ‘uhvaćeni’ su i na ulicama Madrida

Foto: Instagram

Poznata sportska novinarka Fani Stipković (39) podigla je pravu medijsku prašinu kada je za  Božić objavila fotografiju u društvu španjolskog nogometaša Fernanda Hierre (53). Za a blagdanskim stolom u njezinom domu tada im se pridružio i Hierrin sin Álvaro Ruiz .Ako je suditi po pisanjima španjolskih medija, između njih se rodila i ljubav. Inače, Fani već godinama živi i radi u Madridu.

Španjolski Hola! doznaje da su Hierro i Stipković u sretnoj vezi, a zajedno su viđeni na nekoliko javnih događanja, između ostalog i na finalu Davis Cupa. Također su snimljeni i kako zajedno doručkuju u ulici Maria de Molina, nakon čega su se odvezli do stana te i obavili kupovinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

 “Žena koja ga je osvojila je spektakularna novinarka s kojom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirala je brojne međunarodne sportske zvijezde. Hrvatica prodornih zelenih očiju živi u Španjolskoj, gdje kombinira posao s treninzima, putovanjima i druženju s prijateljicama poput Lorene Van Heerde”, piše španjolski tjednik.

Inače, Hierro iza sebe ima brak sa Sonijom Ruiz, od koje se razveo 2019. godine. U braku su dobili dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Bivši nogometaš poznat je po tome da ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a čini se da u tome uspijeva i u vezi sa Fani.


Komentari