‘FALIT ĆEŠ ZAUVIJEK’ Shrvani Massimo Savić progovorio o velikom gubitku: ‘Toliko toga smo prošli zajedno’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Gubitak prijatelja boli, a poznati pjevač Massimo Savić ovih dana prolazi kroz težak period. Naime, Massimo je izgubio velikog prijatelja, redatelja rasvjete Renu Raosa, od kojeg se oprostio emotivnom porukom.

“Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno… Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek”,  napisao je pjevač u poruci koju je potpisao s ‘Tvoj Max’.

Objavio je i zajedničku fotografiju s Reneom.

Photo: Facebook

Inače, Massimo je nedavno dobio nagradu za najbolju pjesmu 2020. prema odabiru publike na Narodnom radiju. Riječ je o singlu ‘Mali krug velikih ljudi’.

“Publika određuje hoće li pjesma izdržati test vremena ili ne. Ta komunikacija je konstantna, tu i tamo te publika nagradi time da im se neka tvoja pjesma svidi. Na veliku sreću, u mom slučaju, ima jako puno tih pjesama koje su se narodu od mene svidjele. Moram reći da je ova nagrada svima koji su radili na albumu strašno, strašno važna”, rekao je Massimo.


Komentari