‘FALI JOJ SAMO ŠKRLAK S PEROM!’ Ležerno izdanje Ivane Kekin naišlo na oštre i maštovite kritike: ‘Mislim da treba paziti’

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

U novom izdanju RTL-ova ‘Modnog suda’ gostovala je Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma koja već godinama pokušava realizirati solističku karijeru. Jedno od modnih izdanja koje je ocjenjivala uz Nevena Ciganovića i Mariju Pajić bilo je ono saborske zastupnice Ivane Kekin.

“Ajde, ako si onako u domaćoj varijanti, onda čovjek može svašta obući, evo stvarno ništa protiv. Ali ako imaš neku bitnu situaciju, onda mislim da treba paziti”, rekla je Tara o Ivaninu opuštenom modnom izdanju pred novinarima.

Foto: RTL

“Ona meni tu izgleda ko da ide u lov, maslinasta boja, te čizmake, samo joj škrlak fali s perom. Čak i ta frizura, lagani minival, pjena u kosi, lagano Shauma”, slikovit je bio Ciganović.

“Lovi korumpirane političare”, dodala je Marija Pajić. “Pa tako i izgleda, puška joj fali i škrlak neki. Zamisli da ti vjetar pokvari ovu frizuru”, našalio se Cigi.

Inače, Ivana Kekin od početka svoje političke karijere njeguje ležeran stil netipičan za saborske zastupnike i zastupnice. Nedavno se, primjerice, u Saboru pojavila u tenisicama.


Komentari