‘FALA BOGU BLAŽENA!’ Dok ju Cigi vrijeđa zbog kila, Lana Jurčević progovorila o trudnoći

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dok Neven Ciganović, još otkada se u uskoj zelenoj haljini pojavila na dodjeli Porina, “bez dlake” na jeziku komentira njezinu figuru i, kako kaže, “deset kila viška”, Lana Jurčević time se ne opterećuje. Sada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju koja je mnoge ostavila s upitnicima nad glavom.

Pjevačica se dotakla kila, ali onih koje se dobiju u trudnoći, i to nakon što je nekoliko pratitelja pretpostavilo da joj stiže prinova.

Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu pozira s prijateljicama na moru, a u prvi plan dolazi njezina vidno tanja linija.

“Još jedno ludo ljeto može počeeeeti… Doduše s #throwbackom. Neke su u međuvremenu postale i mame, a neke će to nadam se i to postati jednog dana. Baš mi je lijepo bilo vidjeti nas na okupu”, poručila je Lana.

Foto: Instagram

Da se Lana trenutno ne bavi kritikama, otkrila je i kad je na TikToku objavila kratki video isječak, kakve često objavljuje, a kojim je nasmijala brojne pratitelje. No, zbog istog su mnogi počeli komentirati i njenu težinu, a jedan pratitelj se poprilično poveselio pomisli da je pjevačica možda i trudna. Pa tako, iako pjevačica ne reagira na Cigijeve kritike, na neki način su urodile plodom, jer su sad i njeni pratitelji počeli komentirati da primjećuju kako je dobila na težini, pa se pitaju i koji je tome razlog.

“Šta ti mene nasmiješ do suza, odlična si”, “Bombica, ali još k’o metak”, “A ova se pravo u*rmačila”, “Da nisam vidio čiji je Instagram, pomislio bih trokrilni ormar sjedi”, “Kraljice”, “Dosta cringe”, “Spektakl”, “Ljepotice ti si nam se udebljala malo kažemo mi u CG, šalim se, ili si Bogu fala blažena”, nizali su se razni komentari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)


Komentari