Evo u koji se elitni dio Zagreba Antonija Blaće preselila: Otkrila u kojem kafiću ju možete uvijek naći

Instagram

Antonija Blaće se prije nekoliko mjeseci preselila sa suprugom u novi stan čime se pohvalila serijom od nekoliko Instagram Storyja. Na njima nam je pokazala prvu fazu useljenja kakvu svi novi stanari prođu, konkretno  onu na kojoj vam je TV prijamnik na podu, a odjeća po kutijama. No, tada nam nije otkrila u koji se točno kvart preselila.

Sada nama je odala i tu informaciju. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju iz svog najdražeg kafića u novom kvartu, a riječ je o baru-galeriji Botaničar. Ovaj se simpatično uređen prostor koji krase topla atmosfera, prekrasno bogato bilje i umjetnine nalazi na adresi Trg Marka Marulića 6, nadomak Botaničkog vrta i u zaleđu prekrasne secesijske zgrade Državnog arhiva.

 Ovo će  reći da Antonija sada živi tek koju ulicu dalje od ovog kafića, što znači da nam je praktički otkrila svoju adresu. Nije nam naravno otkrila u kojoj točno ulici živi, no jedno je sigurno – voditeljica sada živi u strogom centru Zagreba, gdje žive i druge brojne slavne ličnosti, poput obitelji nogometaša Mihaela Mikića i Jelene VeljačeLjupka Gojić Mikić, bivša manekenka i supruga spomenutog nogometaša, kao i Veljača redovito na društvenim mrežama objavljuju fotografije koje nastaju upravo u blizini Botaničara pa će tako voditeljica sada živjeti među hrvatskom elitom.

Koliko joj se sviđa novi kvart, ali i sam Botaničar govori i niz objava na Instagramu kojima veliča svoj novi omiljeni kafić. Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj pije kavu u spomenutom kafiću, a pored koje je napisala:

Instagram

‘Prije 4 mjeseca smo se napokon preselili u novi kvart. Znaš kako kad si u novom kvartu – dok se snađeš, dok skužiš di se što nalazi i po meni najvažnije od najvažnijeg- dok nađeš omiljeni kafić. Ako mene pitate, dok nemaš mjesto gdje s vrata znaju kakvu kavu piješ – nisi doma. A mi smo sad tu baš doma doma. @bar_botanicar moj najdraži kafić u kvartu. Predivan prostor, savršeno osoblje, čak nekako kao da smo se dogovorili i koji je naš stol. Normalno, ako je slobodan ? još su i dog friendly pa Čarli može sjediti ispod stola dok ja pijem svoj espresso. U biti kad malo razmisliš, koliko dnevno tako uživaš u omiljenoj pekari, kafiću, frizeru, koristiš njihove usluge bez da se puno pitaš koji trud i rad stoje iza toga. Ne mogu zamisliti život bez nekih od njih. Mislim – mogu, ali nije to to. Bez malih poduzetnika, obrtnika živjeli bismo puno dosadnije zivote. Oni su kao naša proširena obitelj. Podržite male poduzetnike i obrtnike, promovirate ih, shareajte na instagramu, recite im kako nam sivo bilo bez njih!’.

Instagram Story
Instagram Story

Uz ovu fotografiju objavila je i dva Instagram Storyja u kojima također ne krije uzbuđenje novim najdražim kafićem.


Komentari