Evo koliko novca tjedno dobivaju kandidati za sudjelovanje u napetoj emisiji ‘Survivor’

Foto: Nova TV

Ponovno se počeo emitirati Survivor, koji mogu pratiti gledatelji u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Kandidati pokušavaju preživjeti u Dominikanskoj Republici, a među njima su i neke poznate osobe, poput pjevačice Ivane Banfić i košarkašice Milice Dabović.

Kandidati za tjedan dana sudjelovanja u Survivoru dobiju honorar koji se kreće između 1000 i 1500 eura. Još nije poznato koliku će novčanu nagradu osvojiti pobjednik, prenosi Index.hr

Foto: Nova TV Promo

Izbor kandidata nije se svidio gledateljima, koji su nakon prve epizode svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama.

“Svi fitness treneri, teretana i te spike, a jedva trče i plivaju”, napisao je jedan gledatelj, dok je drugi bio slikovitiji: “Sve neki fitnes treneri i kojekakvi sportaši a duša im na nos izašla.”

“Ono kad konobar pobijedi sportaša, (sve ti je jasno tko je u boljoj kondiciji) a da ove mišiće iz teretane ne spominjem. Malo više konkretno fizičkog rada više bi im koristilo od dizanja utega. Konobar ima mirnu ruku, odmah je pogodio one stupiće s kolutovima”, izjavila je jedna gledateljica.

Nova TV


Komentari