EVO I NJIH! Višnja i Zdravko Pevec napokon se pojavili u javnosti, snimljeni na sajmu u Gudovcu: ’Ovo je povratak otpisanih’

03.09.2021., Bjelovar - Visnja i Zdravko Pevec iznova krecu u poduzetnickim vodama otvorivsi tvrtku Pevec, a svoj prodajni asortiman izlozili su na jesenskokm medjunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Nekadašnji vlasnici popularnog trgovačkog lanca Pevec, supružnici Višnja i Zdravko Pevec uhvaćeni su kamerama N1 televizije, na sajmu u Gudovcu na kojem je danas prisustvovao i premijer Andrej Plenković.

Tako je bračni par Pevec u Gudovcu dijelio Pevexove privjeske, a za novinare su izdvojili nekoliko minuta za kratku izjavu.

“Je li vidite tablu. Borimo se” objašnjava Višnja Pevec.

Na pitanje što radi na sajmu, Zdravko Pevec je odgovorio: “Neka me zatvore, ne dam se. Ovo je povratak otpisanih”!

Podsjetimo, Pevec je prošle godine izašao iz zatvora, ali ove godine mu prijeti povratak. Nakon što je presuda kojom su osuđeni za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju postala pravomoćna, supružnici Pevec poručili su da će se boriti do smrti da dokažu svoju nevinost.

Par se inače rijetko eksponira u javnosti, ali svoje mjesto pod reflektorom Višnja Pevec našla je 2018. godine kada je pjevala u RTL-ovom showu Zvijezde, “Iz sveg srca pjevam ja, zvali su me slatka kušnja, takva sam i ostala”, a njena pjesma je tada postala podloga reklame za pivo.

Iako se Višnja Pevec nikada nije proslavila estradnom karijerom, uvijek je ostala zanimljiva ličnost.

Komentari