EVO GA! Šprajc nije propustio pošteno ‘oribati’ Žinića: ‘Ne da ništa nije ukrao, on ništa nije ni zaradio’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Zoran Šprajc nije propustio prokomentirati sisačko-moslavačkog župana Ivu Žinića i njegove nekretnine u koje su uprte oči javnosti već danima. Jedna od njih je i stan na zagrebačkom Borovju, za koji tvrdi kako ne zna tko se u njemu trenutno nalazi.

“Država će uzeti od vas, i onda dati njemu. A on će vam se onda zahvaliti prigodnom novogodišnjom čestitkom koju i dan danas možete vidjeti na putu od Zagreba do Gline. Naravno, važno je i gdje se ovo sve događa. Na području od posebne državne skrbi”, govori Šprajc, pa nastavlja:

“Jer, Ivo Žinić je čovjek države, a država uvijek skrbi o svojim ljudima, ali na područjima od posebe državne skrbi posebno brine o svojim ljudima. Zato se i zovu područja od posebne državne skrbi”.

“Jer ako ste dobro pratili slučaj, g. Žinić ne da ništa nije ukrao, on ništa nije ni zaradio. Sve što ima, kuću, stan, službeni stan, automobil, on je dobio. Od države, naravno. Pa neće uzeti od vas”, kaže.

“Država će uzeti od vas, i onda dati njemu. A on će vam se onda zahvaliti prigodnom novogodišnjom čestitkom koju i dan danas možete vidjeti na putu od Zagreba do Gline. Naravno ni tu čestitku nije platio Ivo Žinić nego Vi, ali čovjek se ni kriv ni dužan, barem zna odužiti”, zaključio je poznati RTL-ov voditelj.

Komentari