Estrada na nogama: Šimleši se obratio i Neven Ciganović, nije birao riječi

Proširio se medijski “rat”.

Prigovor koji je sociolog Bruno Šimleša uputio pjevačici lakih nota, Lidiji Bačić, dosegao je nepredviđene razmjere pa sada na njega reagiraju brojni akteri hrvatske estrade. Neki brane Šimlešu, a neki Lidiju, svatko uz svoje jače ili slabije argumente.

Neven Ciganović nije mogao šutjeti na čitavu priču pa je stao u obranu pjevačice, ne birajući riječi za Šimlešu.

“Zgrožen sam time da bilo koji muškarac, a posebno onaj koji se javno obraća naciji, vrijeđa ženu i njezinu inteligenciju”, rekao je stilist, pišu 24 sata.

>>> U medijski ‘rat’ Šimleše i Bačić uključila si Nives Celzijus: Objavila poruku potresene kćeri i poslala odličnu poruku

>>> Lidija Bačić brutalno poklopila Šimlešu: ‘Ne klikajte na članke o guzicama nego naučite dijete vrijednostima’

>>> Prepucavanje se nastavlja: Šimleša ‘uzvratio udarac’ Lidiji Bačić, izvrijeđao ju i Boris Rogoznica

“Kako se Lidija prilagodila svojoj publici, tako se i taj isti urbani kritičar Šimleša prilagođavao svakom svom gostu u emisijama koje je vodio. Virio im je samo nogicama iz guzice.

Odvratno mi je da se taj slatkorječivi life guru, kakvog bi navodno svaka majka iz kamenog doba željela za zeta, spušta toliko nisko i pokazuje baš na primjeru poštene pjevačke zvijezde koliko ima poštovanja prema ženama, i to samo zato što ne izvodi glazbu po njegovu ukusu i što se ne slika zamotana u burku jer ga to očito pali”, dodao je Neven, pišu 24 sata.

Komentari

Komentari

loading...