ENIS BEŠLAGIĆ SE NAŠALIO NA RAČUN GODINA: ‘Jedino Grašo je bio na svakom rođendanu svoje drage’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Bosanskohercegovački glumac, Enis Bešlagić našalio se na račun veze 45-godišnjeg pjevača Petra Graše i 15 godina mlađe Hane Huljić, šaljivim komentarom koji je ostavio na Instagram profilu voditelja Tarika Filipovića.

Naime, Tarik (49) je čestitao svojoj supruzi Lejli Filipović rođendan, emotivnom posvetom ispod fotografije koju je objavio.

“Sretan rođendan ljubavi. Prvi da nisam uz tebe, nadam se sljedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš” napisao je voditelj te prikupio zavidan broj lajkova.

U kratkom roku javio se njegov kolega Bešlegić koji se našalio u svom stilu, pa napisao: “Dragi brate, neka je sretan Lejli rođendan. A, realno ti nije prvi da nisi bio uz nju. To da je svaki rođendan bio uz svoju dragu do sada može samo Grašo reći”.

Tariku nije trebalo dugo da odgovori emotikonima koji plaču od smijeha, a komentar je nasmijao i brojne pratitelje.

Podsjetimo, prije tjedan dana domaćim, ali i regionalnim medijima, poput bombe je odjeknula vijest kako Grašo ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić, kćer Tončija i Vjekoslave Huljić. Razumljivo, u javnosti se stvorio veliki interes za ovim neočekivanom parom pa se tako s nestrpljenjem prati svaki njihov novi korak.

Komentari