ENES VEJZOVIĆ OTKRIO RECEPT ZA SREĆU: Gulaš od hobotnice i kulena jelo je kojim je osvojio svoju lijepu suprugu?

Foto: Instagram

Enes Vejzović, zagrebački glumac koji je u 43. godini debitirao kao redatelj i svoj autorski projekt “Obavezan smjer” napravio s kolegama iz kazališta Gavella, odličan je kuhar pa je jednom svojom kulinarskom kreacijom prije petnaestak godina osvojio suprugu, popularnu glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, a sad sanja o osvajanju Tulovih greda.

Tenutno snima drugu sezonu ratne dramske serije “Nestali” čija se radnja zbiva 1995. godine, u vrijeme Oluje. Za Gloriju je otkrio kako je došao na ideju da “Obavezan smjer” izvodi u Tunelu Grič.

“Dok sam pisao tekst, predstavu sam zamišljao u nekom labirintu pa se Tunel Grič pokazao kao najbolje moguće rješenje za prostor igre. Kako na kazališnoj tako i na simboličkoj razini”, započeo je Enes.

On i Bojana nedavno su se preselili u novi stan, a sada je otkrio i kako se osjeća u vezi toga. “Ljudi preseljenje često doživljavaju kao nekakav kraj, rasplet nekog razdoblja, zatvaranje poglavlja, a za mene je to novi početak. Tako da se čak i osjećam mlađe”, rekao je te dodao kako se kod njega sve vrti oko kuhinje, a kao svoj specijalitet ovaj gurman ističe gulaš od hobotnice i kulena.


“Zanimljiv kulinarski spoj Slavonije i Dalmacije”, naglasio je te otkrio je da je popularnu glumicu osvojio pastom arrabiatom.

Otkrio je i koji mu je najdraži zagrebački kvart. “Trešnjevka u proljeće, centar ljeti, Jelenovac ujesen, a zimi bih ionako najradije bio na Jamajci”, rekao je.

Foto: instagram

Komentari