EMOTIVNI TIKTOKER Sandi Pego zahvalio se supruzi nakon finala: ‘Prvih šest mjeseci trudnoće bila je sama, prepuštena mojoj pomoći preko telefona’

Sandi Pego (Foto: Instagram/Sandi Pego)

Tiktoker Sandi Pego briljirao je u ovogodišnjoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama’. Naime, Sandi i njegova mentorica Helena Janjušević stigli su do samog finala, gdje su za dlaku poraženi od konačnih pobjednika, Brazilca Pedra Soltza i Valentine Walme.

Sandi se putem Instagrama oglasio nakon finala, gdje se posebno zahvalio svojoj supruzi Cindy Šoštarić Hadžić na podršci.

“Srebrna medalja zlatnog sjaja. Svaka čast svima, ali najveće hvala mojoj ženici koja je čitavo ovo vrijeme bila najveća podrška. Naša bebica je na putu, a prvih šest mjeseci trudnoće bila je sama, prepuštena mojoj pomoći putem telefona dok znojim tabane unutar dvorana. Imala je razumijevanja i dala mi je vjetar u leđa kako bih ostvario ono što smo zamislili. Hvala ti ljubavi na svemu, sada sam samo tvoj. Isto tako hvala mojoj obitelji bez koje sve ovo ne bi bilo isto. Sretan sam što imam ovakvu braću i još bolje roditelje”, napisao je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandi Pego (@sandi.pego)

U komentarima mu je odgovorila Cindy: “Najbolji si. Ponosna na tebe.”

Podsjetimo, ovogodišnje zvijezde koje su zaplesale u jednom od najpopularnijih showova u Hrvatskoj bili su: Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

 

Komentari