EMIL TEDESCHI POSTAO OTAC: Sina mu je rodila 18 godina starija Nika, jedna od najbogatijih Hrvatica

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Emil Tedeschi mlađi, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, i 18 godina starija supruga Nika, jedna od najbogatijih Hrvatica samozatajna kći tajkuna Mihajla Perenčevića, dobili su prvo dijete.

Prema navodima Jutarnjeg lista dječak će se također zvati Emil.

Podsjećamo, par se vjenčao krajem ožujka 2019. godine na Malom Lošinju u hotelu Bellevue okruženi buketima crvenih ruža, a mladenka je tada izabrala usku vjenčanicu od čipke sirena kroja. Uzvanike je zabavljao Tony Cetinski, a među pozvanima je bila i glazbena diva Nina Badrić. Dok je Emilu ovo prvi brak i prvo dijete, Nika je već bila udana, a s bivšim partnerom dobila je troje djece.

Inače, Tedeschijeva obitelj je podrijetlom iz Venecije, a pradjed je kao trgovac došao na otok Korčulu. Emil Tedeschi stariji, vlasnik je i najvećeg privatnog lanca ljekara Farmacia. Godine 2010. je primio nagradu “Večernjakov pečat” kao gospodarstvenik godine u regiji jugoistočne Europe. Sa suprugom Majom ima dvoje djece. Žive u vili od skoro tisuću četvornih metara na zagrebačkom Gornjem gradu, koja je kulturno dobro. Ljeti se odmaraju u vili na Hvaru. Vlasnik je košarkaškog kluba Cedevita. Maleni Emil bit će njegovo prvo unuče.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL


Komentari