ELLU OKITILI BOŽIĆNIM LAMPICAMA, A ONA PLAKALA OD SMIJEHA: ‘Imam dosta botoksa pa ne mogu napraviti puno izraza lica’

Foto: Screenshot/Youtube

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik Pearce počela je s pripremama za Božić, te ažurno je krenula s objavljivanjem AdventElle. Naime riječ je o njenom virtualnom projektu, a u pitanju je takozvani “vlogmas”, to jest video blog u kojem za vrijeme blagdana prati vlastiti život i to dijeli s pratiteljima koje i bogato nagrađuje.

”Došao je taj dan! 01.12 je i kreće ludnica. Već vidim da ću izgorit ove godine od snimanja i montiranja, al’ dobro, odmorit ću se iduće godine”, poručila je influencerica na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Baš si elegantna”, pohvalila ju je kolegica iza kamere nakon čega su najavile božićne poklone koje obožavatelji mogu osvojiti tijekom Adventelle.

“Hvala, Ellegantna”, ispravila ju je influencerica pa se nasmijala.

Za besprijekoran make up zaslužna je poznata vižazistica Tena Bašić, dok je iza objektiva bila fotografkinja Karmen Poznić koja se pobrinula za svaki najmanji detalj prilikom poziranja.

Za potrebe snimanja promjenila je više modnih outfita, od disco looka, do elastičnih kožnih hlača, do crvenog božićnog looka.

“Imam dosta botoksa pa ne mogu napraviti puno izraza lica”, našalila se u jednom trenutku Ella dok je pozirala s božićnim lampicama na sebi.

Foto: Screenshot/Youtube

“Zašto držiš grudi Ella?”, upitala ju je asistenticaa dok je oblačila provokativni kožni outfit.

“Zato što ovo nije Pornhub, ovo je Youtube”, poručila je.

Svojim obožavateljima poželila je puno sreće prilikom sudjelovanja u nagradnom izvlačenju. Na kraju Vlogmasa Ella je otkrila obožavateljima kako je božićni nakit kupila u Dubravi te kako izgleda kićenje njenog božićnog drvca.

Foto: Screenshot


Komentari