ELLA POKAZALA DEKOLTE Mama Dvornik se našalila: ‘Malo otkriješ sise i sve ode k vragu’

Foto: Instagram

Influencerica Ella Dvornik još je jednom dokazala zašto je jedna od najpopularnijih žena na društvenim mrežama u Hrvatskoj. Iako je u fokusu trebao biti reklamni proizvod, svu pažnju na njezinoj objavi ukrao je dekolte u narančastoj majici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

 “Malo otkriješ sise i sve ode k vragu”, našalila se njezina majka Danijela Dvornik.

“Mene zanima broj i oblik sisa, odlične su”, “Pa i sise na izvolite na dobro jutro”, “Grudni koš nije loš! Prvi put, drugi put ja i dalje hoću još”, “Ženo draga više dekoltea nosi”, samo u neki od komentara ispod objave.

“Znaš ti što, reci što hoćeš ali sise su ti zakon i ja hoću takve, jbg. Meni si sad jednostavno 10 puta bolja koka i baš odišeš ženstvenošću i seksipilom. E to hoću ! Ok, možda je tu promjena gdje si ti jednostavno zadovoljna sobom (jer vježbaš bla bla) ali sise fakat nisu naodmet…”, poručila joj je jedna pratiteljica.

Inače, Ella se novim grudima pohvalila prošli mjesec, a na svojem Youtube kanalu otkrila je zašto se odlučila na takav potez.

“Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne”, ispričala je Ella i otkrila da je nakon operacije prešla u D košaricu.


Komentari