ELLA POBJEGLA IZ ZAGREBA, PA SE POŽALILA! ‘Rekli su mi da ne mogu dobiti toliko kredita’

Foto: Instagram

Domaća influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce nedavno su ostvarili svoje snove – napustili su Zagreb te se s kćerkicama, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi  Wren preselili u Istru.

Nakon što je dio kuće pokazala na Instagramu, Ella je sada progovorila o dobivanju kredita u Hrvatskoj te cijenama najma i kupovini nekretnine. Rekla je kako je više plaćala najam u Zagrebu nego što sada plaća kredit za kuću na moru.

“Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke”, priznala je influencerica.

“Iako bi sad trebala odahnuti i uživati u tome da sam svoja na svome, ne mogu se otresti činjenice koliko mi je cijelo to iskustvo i proces malo uništilo doživljaj’, bila je iskrena Ella.  ‘Proces je trajao dva mjeseca i donijela sam pola Sljemena u papirologiji”, dodala je Ella.

Inače, koliko si je truda dala u uređenju kuće, Ella je otkrila i u nedavnoj objavi. “Zadnjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati”, napisala je tada.

Foto: Instagram

Komentari