Ella objavila snimku s Borisom Dvornikom, a Hrvati joj poručili da ih je sramota zbog jedne stvari

Ella Dvornik (Foto: Sasa Buric / CROPIX)

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 32-godišnja Ella Dvornik iznenadila je i nasmijala pratitelje na Instagramu svojim posljednjim videom. Naime, unuka legendarnog Borisa Dvornika snimila je šaljivu snimku za koju je iskoristila kultnu izjavu njezinog djeda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

1 euro = 7,53450 kuna

Domaći kazališni, televizijski i filmski glumac, redatelj i scenarist, Boris Dvornik, bio je jedan od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije, a napustio nas je 24. ožujka 2008. godine.

Boris Dvornik u predstavi “ja i moj mali kumpanjo” (Foto: Jakov Prkić/CROPIX)

‘Bolje puno grešaka, nego puno propuštenih prilika’

Ella je jednom prilikom citirala važne riječi svog djeda. ‘Moj djed, prije nego je umro, rekao mi je da više žali sve glupe stvari koje nije napravio nego što cijeni sve pametne koje je. Razmislimo o tome, napisala je Ella uz citat: ‘Bolje puno grešaka, nego puno propuštenih prilika’.

A sada je ponovno odlučila ‘citirati’ djeda koji je u emisiji kod Milorada Bibića ‘Mosora’, opisao jednu suludu scenu rodnog stabla sa zamršenim krajevima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Nostalgični trenutak oduševio je njezine pratitelje koji su u komentarima ispod objave ostavili brojne komentare.

Ella Dvornik se slomila pred kćerima: ‘Mama mora nekad biti tužna’

‘Je li sramota reći da ne razumiješ’, ‘baba mi svaki put kaže za 10 rođaka za koje nikad nisam čula’, ‘ovo je bila legendarna epizoda i Mosorovo smijanje! Nitko više neće ovako nešto ponoviti‘, ‘najjače kad je Boris objašnjavao. Ela did ti je bio legenda’, ‘ja koja pauziram svako malo da probam skontati tko je kome tko’, poručili su Elli ispod snimke.


Komentari