Ella iznenadila drastičnom promjenom, jedna kritika pokrenula je lavinu uvreda: ‘Samo jedeš svoja g****a sve više’

Foto: Instagram

Nakon što je smo imali prilike vidjeti kako to izgleda makeover Charlesa Pearcea, Ella Dvornik se i sama odvažila na, po nekima, dosta vleiku promjenu.

“Mislim da sam malo previše gledala seriju The Queen’s Gambit i morala sam otići u frizerski salon da isprobam frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras) Jeste li i vi opčinjeni stilom tih vremena?”upitala je fanove Ella i pohvalila se novim izgledom.

Fotografija je prikupila oko 28 tisuća lajkova, komplimenti su se redali, ali jedna pratiteljica uputila joj je ciničnu kritiku.

“Opčinjena više količinom filtera”, napisala joj je i potaknula raspravu.

“Još uvijek? Mora da si nova tu, odgovorila je Ella uz emotikon koji ‘umire od smijeha’ i ‘srčeko’, ali rasprava nije stala na tome, već su u obranu priskočile brojne pratiteljice.

“Ellu smo viđali u tooootalno opuštenim izdanjima. Nismo dobili dojam da je opčinjena ikakvim filterima. Jedina javna ličnost koju osobno pratim, baš zbog svoje jednostavnosti”, odgovorila je pratiteljica.

“Bolje šutiti ako nemaš ništa normalno za reći”, nadovezala se druga.
“Nepotrebno okrutno. Nauči izraziti neslaganje sa izjavama da ne napadaš nečiju osobu”, dodala je treća uz dozu edukacije.

Rasprava je otišla toliko daleko da su pratiteljice počele pisati o tome gdje čiji komentar smije stajati i tko o tome odlučuje, te tko se čime našao uvrijeđen, a onda su pale i teže riječi, pa joj je netko napisao: “samo jedeš svoja g****a sve više “, na što joj je jedna pratiteljica kratko napisala: “kakva elokvencija”, ali brzo je uslijedio odgovor: “je, elokvencija se prilagodi inteligenciji sugovornika. U ovom slucaju je u debelom minusu”

Između ostalog, osobi koja je potaknula raspravu, netko je nadodao: Pogledaj malo curu s kojom pričaš i nemoj bit jalna na svakoga tko je lijep, baš imaš problema s ljubomorom i zgodnim ženama. Istina boli pa okrećeš da je problem u drugima. Očito jedino šta znaš je dizati tlak ljudima oko sebe”

Ipak, Ella je usprkos ovoj iscrpnoj rapsravi dobila brojne komplimente, a jedna pratiteljica je između ostalog pohvalila i jedan drugi detalj na Elli:”Prelijepa si sa svakom frizurom i u svakom outfitu kojeg nabaciš. Ali ono što me apsolutno “obara s nogu” su tvoji savršeni zubi. Znači, vrh!!! Jel to priroda dala ili si nešto “doradila”?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Komentari