ELLA DVORNIK U ŠOKU: ‘Pala sam i puknuo mi je implatant na pola. Samo se razdvojilo, trebala bih ići na hitnu’

Foto: Instagram/Screenshot/Kolaž

Influencerica Ella Dvornik (30) u posljednjem videu serijala ‘Vlogmas’ našalila se sa svojom majkom Danijelom i prijateljicom Lanom da joj je puknuo implatant.

Inače, Ella u ‘Vlogmasu’ objavljuje videe na YouTubeu u kojima pokazuje kako joj izgleda svakodnevni život sve do Božića. U njima govori i o situaciji u obitelji, odnosu sa suprugom Charlesom, majkom Danijelom te kćerkicama Balie i Lumi.

Iako je Danijela Dvornik skoro povjerovala u priču o puknutom implatantu, Ella joj je vrlo brzo saopćila da je riječ o šali, a ovako je izgledao njihov razgovor.

“Znaš što mi se dogodilo?”, započinje Ella.

“Padnem na stepenicu i pukne mi implatant na pola”, dodaje influencerica.

Danijela u šoku pita šali li se, međutim Ella uporno tvrdi da bi trebala ići na hitnu.

“Žele obični, što da ti kažem! Imam dvije polutke sise sad! Trebala bi ići na hitnu sad. Bolilo me užasno kad sam pala, samo se razdvojilo”, nastavila je.

“Pa to se ne bi trebalo tako dogoditi. Možda bi trebala ići u Zagreb kod kirurga? Zovi Tončića pa ga pitaj što da radiš!”, savjetuje je majka.

“Mama, zezam te”, priznaje Ella u jednom trenutku, a Danijela se odmah nasmijala kada je shvatila da je izigrana za potrebe Vlogmasa.

“Pa nije da implatanti tako lako pucaju, onda bi svaka žena hodala s grudima na pola! Znala sam da me snimaš, sve je tako dobro izrežirano”, zaključila je Danijela.

U nastavku pogledajte kako je influencerica preuzela ulogu šaljivdžije, nema sumnje da je inspiraciju pronašla u popularnoj američkoj emisiji Punk’d , gdje je glavna tema simulirati razne lažne situacije i događaje kojima je cilj preplašiti, zbuniti i izigrati sugovornike.


Komentari