Ella Dvornik traži dadilju! Oglas je genijalan! Provjerite zadovoljavate li kriterije

Ella Dvornik/Facebook

Poznata blogerica i kći jednog od najvećih glazbenika u Hrvatskoj traži dadilju koja bi joj pomagala s brigom o kćeri Balie Dee. Podsjetimo, Dvornik ima kćer od 16 mjeseci sa svojim suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom.

Oglas je stavila u jednu Facebook grupu za tete čuvalice i roditelje.

Oglas prenosimo u cijelosti:

Tražimo tetu za svoju bebicu koja trenutno ima godinu i pol. Mi roditelji radimo od doma, pa smo često u blizini, međutim treba nam odgovorna osoba koja bi se brinula o njoj dok mi radimo. Često odlazimo tokom jutra i popodneva na sastanke.

Malo o bebi:

Beba je jako sretna, vesela i voli se igrati. Ima puno energije, obožava glazbu i interakcije. Jako je pametna, brzo uči, i voli sve papati. Nije teška, ima veseli karakter i jedino plače ako je nešto jako ozbiljno. Spava uredno dva puta ili jednom dnevno. Jos uvijek je u peleni i voljeli bi ju naučiti na tutu. Obozava biti vani, hodati i trčati ali i voziti se u kolicima. Jako je samostalna, može se i sama igrati, dudu ne koristi, ali voli sakrivati stvari po kuci.

Malo o nama:

Mi smo dvoje opuštenih i otkačenih ljudi. Jako smo otvoreni i fleksibilni. Volimo se šaliti i biti avanturisticni i poprilično smo jednostavni za komunikaciju i kompromise. Oboje smo suprotni karakteri. Mama je pomalo nefokusirana i kreativna, tata je fokusiran i organiziran. Često tesko donosimo odluke.

Kog tražimo:

Tražimo energetičnu osobu koja ima strpljenja. Netko tko će se potruditi uz igru biti i edukativan.
Engleski i hrvatski su nam bitni, bilo koji dodatni jezik je plus. Odgovornosti bi ukljucivale, prematanje, kupanje, presvlacenje, setnje, igra, spremanje obroka, i odrzavanje prostorije u kojoj boravi beba. Da budemo specificni, netko tko ce isprazniti kantu za pelene kad se napuni. Ocistiti prematalicu, posloziti bebininu robicu. Netko tko je voljan i oprati bebinu odjecu u masini kada se kosara napuni te staviti susiti u susilicu. Netko tko pospremi iza sebe i opere bocice i tanjurice ili bilo koji nered koji nastane tokom hranjenja i igre. (imamo losa iskustva kao sto mozete vidjeti)

Ne trazimo spremačicu, niti očekujemo da budete ispomoć u kuci. Živimo u velikoj kući i teško nam je sve održavati pa nam je bitno da je bar što se bebe tiče sve u redu.

Postoji šansa putovanja s obitelji pa nam je bitna fleksibilnost. Vozačka je plus ali nije nužna.

Vikende provodimo skupa kao obitelj tokom dana, ali znamo ići na poslovne domjenke u večernjim satima pa nam je bitna i ta fleksibilnost. Imamo i gostinjsku sobu ukoliko je potrebno prespavati.

Tražimo nekog za stalno za fiksnu plaću, ali plaćamo i prekovremeni rad ukoliko dođe do toga.

Trebamo nekog 7 dana u tjednu 6 do 8 sati dnevno. Preferiramo nekog tko nema druge ozbiljne obaveze kao što su faks, ili posao, ali ako mislite da možete i uz to slobodno se javite.

S veseljem vas očekujem. ❤️

 

Screenshot/(Facebook


Komentari