ELLA DVORNIK TAKLA U OSINJE GNIJEZDO: Svojom snažnom porukom podijelila obožavatelje (FOTO)

Ella se našla na udaru svojih obožavatelja zbog svoje posljednje objave na Facebooku.

Ella Dvornik svojim posljednjim autorskim tekstom obradila je vječno goruću temu dojenja u javnosti i to jednim simpatičnim, ali snažnim tekstom. Naravno, kao što to uvijek biva s ovom tematikom, jednom kad ju se o njoj krene pisati, slijedi lavina komentara, osuda, pohvala ili jednom riječju – podjeljenosti.

Svoju priču inače objavljenu u Jutarnjem listu, Ella je podijelila na svom Facebook profilu i tu je počela prava rasprava. Mnogi su ju isprozivali jer nije majka, a upustila se tako suvereno govoriti o toj problematičnoj tematici. Neki su ju nahvalili jer ovim tekstom izlazi iz gabarita uvriježena mišljenja jednog dijela javnosti kako je sramotno da žena doji dijete u javnosti, a naravno javila se i treća strana koja ne podržava ovakve stavove.

“Degutantna vam je izmorena, izduljena sisa jer nije seksi, jer žena koja tu sisu izvadi ima podočnjake, kile od poroda i obučena je u krpe i uggsice. Nije ona žena na koju ste sinoć jačali “hrvatsku desnicu” pa vam stoga i smeta. Nije vam seksi jer nije obučena u čipku, a nije vam seksi ni zato što sada neko dijete visi s nje i cucla ju, a to nažalost niste vi. Sise i ne služe da biste vi slinili za njima. Sise, ako niste znali, služe da se doje djeca. Pa kad žena izvadi svoju sisu u kafiću, jer joj je dijete baš u tom trenu gladno, nemojte osuđivati tu ženu, jer nije ni njoj ugodno izvaditi sisu ispred svih, ispred svog muža i njegovih prijatelja, ok? Nije im ugodno. Normalno ako žena može, a vidjela sam da se i to događa, ustane i ode dojiti negdje drugdje, ili je prekrije maramom. Dno. Zašto bi žena morala ustati i otići od stola dojiti u privatnosti jer je drugima traumatično gledati prirodu na djelu. S druge strane, zašto gledate? Zar vas nisu učili da je nepristojno gledati u tuđi tanjur”, samo je dio Ellina teksta na koji su obožavatelji reagirali.


Ellu napadale uglavnom majke

Kao što smo već kazali Ellini obožavatelji bili su podijeljena mišljenja, a izdvojili smo neke od njih koji su izazvali dosta jaku reakciju i zanimljivo je kako su burno reagirale upravo majke.

“Hmm, iskreno nije mi sexy ni da neka utegnuta pica baci sisu u kafiću, ali ni kad vidim lika u gradu bez majice. Po meni bi na javnim gradskim trgovima, ulicama i ugostiteljskim objektima svi trebali nosit odjeću. Svi imamo svoje slobode, ali svačija sloboda završava gdje sljedećoj osobi počinje. Niti želim bacat sisu nekom pod nos niti želim da mi se sise bace pod nos, nebitno o osobi i okolnostima”, komentirala je Ellina obožavateljica.

“Vidit ćemo oćeš ti svoje vadit kad i ako budeš dojila… Nemoj mi ti o sisama i dojenju molin te…draga si mi i simpa al brate o nekim stvarima o kojim čovjek nije kopetentan pričat brate mili nije…
Dojenje je jaaaako privatan čin i ne bi se trebao izvoditi bilo di di se narušava ta privatnost žene i diteta. Svoju malecku sam dojila i bome tu godinu nisam nigdi išla niti igdi stala duže nego šta je tribalo ,a kad bi se desilo ili sam išla kući ili bi išla u auto. Ta godina je bila godina žrtve zbog dojenja, ali sve za nasu dičicu”, kazala je pomalo ogorčeno Ellina obožavateljica.

“Ella vidit ćeš, kad i sama budeš majka i dojila dijete, da nije ugodno to radit u javnosti. Dal nam je taj osjećaj nametnut jer nažalost većini muškaraca je to sexy pa se zabulje, a drugim ženama kao gadljivo, nemam pojma. Meni su to bili najintimniji momenti s djecom koje i nisam želila dijelit”, još je jedan od komentara na Ellinu objavu.

Naravno, dobar dio ljudi slaže se Ellinom mišlju, a komentarima su joj to jasno dali do znanja.

“Svaka čast. I sama sam se kao majka skrivala ili trčala negdje drugdje dojit svoje dijete, al nakon ovog teksta mi je krivo. Ovim si pomogla mnogim mladim mama kojima je možda neugodno dojit dijete u javnosti. Svaka ti čast, jednog dana ćeš bit predivna majka”, pohvalila je obožavateljica Ellu.

“Voljela sam te i do sada, a sad te volim još više. Da sam ti mama bila bih najponosnija na tebe zbog tvojih izgrađenih stavova, koji se ne moraju svima sviđati, ali čvrsto stojiš iza njih”, kazale je obožavateljica Elli.

Spomenimo kako je ova objava u manje od jedan dan podijeljena više od 300 puta, a skupila je preko šest tisuća “lajkova”.

ella dvornik objava

>>> ELLA DVORNIK NEMA GRANICE: Evo što je napravila dečku i zašto je opet zapalila društvene mreže (VIDEO)

>>> ELLA DVORNIK ZALJUBLJENA PREKO UŠIJU, evo kakve poruke joj je ostavio dragi (FOTO)

Komentari

loading...