ELLA DVORNIK SE PRISJETILA NOĆNIH IZLAZAKA: ‘Ovako sam obučena izašla u klub u Londonu i nitko me nije čudno gledao’

Foto: Instagram

Jedna od naših najpopularnijih influencerica, 31-godišnja Ella Dvornik, otkrila je na društvenim mrežama kako se prisjetila svojih noćnih izlazaka te podijelila zanimljivu fotografiju.

A sve je počela tako što je pozvala pratitelje da joj pošalju bilo koji datum između 2016. i 2021. godine, nakon čega je obećala objaviti fotografije koje posjeduje u arhivi na zadane datume. Jedan pratitelj je predložio 25. svibnja 2015. godine, a influencerica je na taj datum pronašla staru fotografiju s uspomenom na noćni izlazak u Londonu.

“Ovako sam obučena izašla u klub u Londonu i nitko me nije čudno gledao”, napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u provokativnom izdanju.

“Fali mi London”, priznala je.

Foto: Instagram

Osim toga, influencerica je otkrila zanimljivo putovanje 2017. godine u Grčku sa svojom omiljenom fotografkinjom Karmen Poznić kojoj obožava pozirati ispred objektiva.

Foto: Instagram

Ella putem društvenih mreža često daje uvid pratiteljiima u svakodnevicu čiji su glavni akteri njezine kćerkice – četverogodišnja Balie Dee i dvogodišnja Lumi Wren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Komentari