ELLA DVORNIK SE NAŠALILA SA SUPRUGOM: Charles umalo zaspao na spravama

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik na društvenim mrežama podjelila je svoju svakodnevnicu sa 43-godišnjim suprugom Charlesom Pearcom te otkrila kako izgleda njihova zajednička tjelovježba.

Charles je izgledao vidno umorno, a u jednom trenutku je izgledalo kao da će zaspati na spravama. Video je nasmijao obožavatelje, a mnogi su se sami pronašli u Charlesovom raspoloženju.

Po svemu sudeći, Ellinom suprugu bi više godio krevet nego jutarnji trening.

Foto: Instagram

Duhovita influencerica našalila se i na svoj račun te objavila fotografiju na Instagram storyju gdje pozira u poprilično opuštenom izdanju bez šminke.

“Tko je seksi u teretani?”, upitala pa odgovorila “ja”.

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Ella šali na račun svoga supruga u teretani.

”Parovi, koji treniraju zajedno, su umorni zajedno. Ne, ali fakat. Muž mi je sedam kila lakši”, napisala je influencerica nedavno na društvenim mrežama.

”Ljudi, zahvaljujem se u muževo ime na komplimentima u inboxu (Nisam ni ja za baciti, mamicu vam vašu). Šalu na stranu. Treniramo s privatnom trenericom tri puta tjedno i na posebnoj smo prehrani koju nam je dala, iako moram priznati da i varamo nekad. Tako da bi rezultati bili još bolji da to ne radimo, ali generalno smo zadovoljni našim ”goničem robova”, dodala je.

Komentari