ELLA DVORNIK PROSLAVILA ROĐENDAN U LUKSUZNOJ LIMUZINI: Usporedili je s Cruellom de Vil

Foto: Instagram/Screenshot

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, Ella Dvornik Pearce proslavila je 31. rođendan u društvu svojih prijeteljica u luksuznoj limuzini. Iako je Ellin rođendan 23. prosinca, odlučila ga je proslaviti ranije, a detalje proslave otkrila je na svom Instagram profilu.

Osim toga, nagradila se i novom frizurom, točnije ekstenzijama te se pohvalila obožavateljima da je zadovoljna novim izgledom i zahvalila beauty timu koji je zaslužan za njeno uljepšavanje.

“Napokon uživam, napokon sam vani! Mojih pet minuta je danas iako mi je rođendan u četvrtak, iskoristila sam slobodan dan i došla u moj frizerski počastiti se najboljom frizurom! Rekla sam s vrata:’Avantgard ekstenzije, najduže, najviše, najsvjetlije!’. I dobila sam sve što sam poželjela. A sada s curama- party! Zagrebe, čuvaj nas se!”, napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u limuzini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Super ti stoji platinasta”,  “ti si bomba”, “ista si Cruella de Vil”,”ova djevojka gori”, tipični si horoskopski jarac”, “danas očito svi idemo u plavo”, “woooow ženo”, samo su neki od komentara obožavatelja.

Influencerica je podijelila i Tik Tok video isječak u kojem je otkrila dijelić atmosfere iz limuzine u kojoj nazdravlja  s prijateljicama u čast još jednoj uzbudljivoj godini.

“Slavim rođendan u Zagrebu”, poručila je.

Po svemu sudeći djevojke su se odlično zabavljale, a obožavatelji su joj uputili pregršt dobrih želja i rođendanskih čestitki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Komentari