Ella Dvornik promijenila ‘look’: Fanovi tvrde da je ista Nikolina Pišek

Foto: Instagram

Ella Dvornik u posljednje vrijeme stvarno blista. Zadnja dva outfita koja je objavila na svom Instagramu zakucala su nas u pod te joj automatski dajemo modnu peticu za oba.

Jako nam je drago što Ella razmišlja izvan okvira pa kombinira odjevne predmete koji na prvu možda ne bi išli zajedno, a postala je i odvažnija u odabiru modnih dodataka, poput visokih zavodljivih čizama koje možete vidjeti dolje. No, moramo primijetiti da nas je Ella jako podsjetila na Nikolinu Pišek, pogotovo na drugoj fotografiji.

Foto: Instagram

Ne samo da kaoNikolina eksperimentira s odjećom nego su im lica na toj fotografiji gotovo identična. Bilo kako bilo, Ellini fanovi su oduševljeni njezinom pojavom pa su joj ostavili brojne pozitivne komentare, osim jednog koji je napisao: “Te stari konj napumpal”.

Foto: Instagram

Ne vidimo potrebu za ovako nekusnim komentarima, niti vidimo ikakvu vezu između ovakvog komentara i Ellina modnog izričaja, no zvijezda se nije obazirala na ovakve provokacije. “E,to je taj TRUDNIČKI SJAJ❤️”, “Ella draga… mišljenja sam da ti je ovo najbolje izdanje … znači … prekrasna !!??”, “Kvragu, ženo, goriš”, “Zračiš” i “Prekrasna”, ipak je zaključila većina.


Komentari